AGD Kayseri'den Çolakbayrakdar'a ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şube Başkanı Vacit KİP ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı makamında ziyaret etti. Kocasinan'ın yeni başkanına 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan AGD Kayseri Şube Başkanı av. Vacit KİP, gençlikle ilgili önemli paylaşımlarda bulundu.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şube Başkanı Vacit KİP ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı makamında ziyaret etti. Kocasinan’ın yeni başkanına ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan AGD Kayseri Şube Başkanı av. Vacit KİP, gençlikle ilgili önemli paylaşımlarda bulundu.

 

Samimi bir havada geçen ziyarette; AGD Kayseri Şube Başkanı Vacit KİP gençlere doğruyu anlatmaya çalıştıklarını söyledi. AGD’nin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi veren KİP, özellikle gençlerin kötü alışkanlıklara bulaşmamaları, kahvehane köşelerinde boş vakit geçirmemeleri konusunda girişimlerde bulunduklarını kaydetti. KİP, “Şubemiz; kültürlü, seviyeli, seciyeli, ileri görüşlü, araştıran ve okuyan gençlerin yetişmesi için gece gündüz çalışmaktadır. Onları, spor gezi, seminer gibi sosyal aktivitelerle kötü hal ve hareketlerden uzak tutmayı hedefliyoruz.  MGV olarak bilinen vakfımız 13 yıl sonra kaldığı yerden AGD ve MGV adı altında çalışmalarına devam etmektedir. 15 yıl önce hangi davayı savunuyor ve neyi temsil ediyorsak şimdi de aynı davanın müdavimleriyiz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada canla başla bu mücadelede çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Vacit KİP, “Kitap okuma gruplarımız, sohbetlerimiz ve konferanslarımız tüm hızıyla sürerken ortaokul yaşından başlayarak tüm nesle hitap etmeye gayret gösteriyoruz. Temennimiz o ki bu çalışmalar neticesinde yeni yeni Fatihler, Yavuz Sultanlar, Seyit Onbaşılar çıksın. Anadolu Gençlik bu amaçla geçmişini bilen, bugününü anlayan ve geleceğe yön verenlerin yetişmesi için çaba sarf etmektedir.” şeklinde konuştu.


Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çolakbayrakdar da, yapılan çalışmalardan memnun olduğunu, gençlerin bu ilgiye muhtaç olduğunu ileterek derneğin her türlü sıkıntı ve dertlerinde yanlarında olacaklarını söyledi.

Bakmadan Geçme