Adliyeye silahlı saldırı

Kayseri Adliye Sarayına pompalı Tüfek ile saldırı gerçekleştirildi. İlk bilgilere göre saldırının akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen 26 yaşındaki Gökhan Yazıcı tarafından yapıldığı bildirildi. Saldırgan, adalet sistemini beğenmediği gerekçesiyle saldırıyı yaptığını söyledi. Saldırının FETÖ'den 64 ByLock kullanıcısının adliyeye sevk edildiği zamanda adliyenin Hakim girişine yapılması manidar olarak karşılandı.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda Gökhan Yazıcı yanında getirdiği pompalı tüfek ile hakimlerin adliyeye giriş yaptığı kapıya iki el ateş etti. Olayda, saldırı yapılan kapıyı hakimlerin adliye girişi için sık kullanmamaları can kaybı ve yaralanmanın önüne geçti. Saldırgan adliye polisleri tarafından çevreye daha fazla zarar vermeden ikna edilerek elindeki pompalı tüfek ile birlikte gözaltına alındı.
Gökhan Yazıcı’nın psikolojik sakinleştirici ilaçlar kullandığı bildirildi. Daha önce sabıkası bulunmadığı belirtilen saldırganın gördüğü depresyon tedavisi nedeniyle askerliğini yapmadığı öğrenildi.
Saldırgan adalet sistemini beğenmediğini gerekçe gösterdiği saldırının FETÖ davalarının sık görüldüğü bu günlerde hakimlere olan bir mesaj mı? Olup olmadığı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çok yönlü olarak araştırılıyor.
Haber : Ahmet Bolat

Yorumlar 1
orhan özmen 13 Ekim 2016 09:14

kayseride asayiş diye bir şey kalmadıki her gün uyuşturucu haberi her gün hırsızlık kurşunlama artık her kişi kendi güvenliğini sağlamak zorunda vali bey nerde ne işlerle uğraşıyor bilmem

Bakmadan Geçme