Adım adım Süper Lig'e

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, Giresunspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, başarılarını devam ettirip, Süper Lig'e çıkmak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig'in 26. haftasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Giresunspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla puanını 56'ya çıkaran Kayseri ekibi, Spor Toto Süper Lig'e çıkma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, "Bugün müsabakanın zor geçeceğini biliyorduk. Giresunspor bu ligin iyi takımlarından birisi. Bu müsabakayı kazandığımız için mutluyuz. İnşallah bundan sonraki haftalarda da başarımızı devam ettirip, Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

GİRESUNSPOR CEPHESİ
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, "İyi bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Bu tür modern statlar çoğalırsa seviniriz. Kaysersipor’a da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlk yarı iyi mücadele ettik ancak bireysel hatadan bir gol yedik. İkinci yarı skoru çevirmek için değişiklikler yaptık. Faulden gol yedikten sonra oyun disiplininden kopmuş olduk. Burada mağlubiyetimiz hak ettiğimiz söylenemez. Kayserispor’un bu lige fazla bir ekip olduğunu düşünüyorum. Başarılı bir ekipler. Bizde toparlanıp Adanaspor maçına odaklanacağız" diye konuştu.

Bakmadan Geçme