Aday olunca görevden alındı

MHP Kayseri İl Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Gazi Gülmez, Taş Medreseli Ülkücüler İl Temsilciliği görevinden alındı.

MHP Kayseri eski İl Başkanı Gazi Gülmez, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Dava arkadaşlarımın bilgisine: Mensubu olmaktan şeref duyduğum MHP’nin 21 Mayıs’taki Kayseri İl kongresinde liderimin emrinde ülkücü davaya daha fazla hizmet etmek için. MHP Kayseri İl Başkanlığına adayım.” sözleri ile adaylığını duyurmuştu. Gülmez’in bu çıkışı Taş Medreseli Ülkücüler İl Temsilciliği görevinden alınmasına sebep oldu.
Gülmez’in görevden alınma nedeni ile ilgili olarak açıklama yapan Taş Medreseli Ülkücüler Genel Başkanı Naim Yanık, MHP Kayseri İl Başkanlığı'na aday olmasını gerekçe gösterdi. Yanık, “Biz siyaset yapmıyoruz, amacımız belli. Biz 12 Eylül sürecinde cezaevlerine atılan, işkence gören, sürgün gören, şehitlerimizi anmak, onların canlarını verdiği bu davayı yaşatmak, ailelerine sahip çıkmak, destek olmak, öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunmak amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Vatan, millet uğruna canlarını vermiş ülkücülerin hatıralarını yaşatmak için çalışıyoruz. Bu nedenle siyasete girdiği için Kayseri İl Temsilcimizi görevden aldık. Yerine yakın zamanda atama yapacağız.” diye konuştu.

Kayseri Gündem
 

Bakmadan Geçme