16.MÜSİAD EXPO'DA Kayserili Firmalar da yer almalı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri İstanbul'da Kasım ayında düzenlenecek 16.MÜSİAD EXPO – Uluslararası Ticaret Fuarı için Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO), Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı ve Hacılar Belediyesi'ni ziyaret etti.

 Sadece MÜSİAD üyelerinin katılabildiği ve her iki yılda bir İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD EXPO Uluslararası Ticaret Fuarı için MÜSİAD Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, Başkan Yardımcısı Mustafa Dulda ve yönetim kurulu üyeleri Osman Hakkoymaz ile Özgür Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti.

 

Kayserili firmaların yer alması için çalışalım

Başkan Nedim Olgunharputlu, bu yıl 16’ıncısı düzenlenen MÜSİAD EXPO Uluslararası Ticaret Fuarı’nın İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi ve WOW Hotel&Kongre Merkezi’nde 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenleneceğini hatırlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tavsiyesi üzerine şehir yöneticilerini fuara davet ettiklerini anlatan Başkan Olgunharputlu, Kayseri’den de şuan için 7 firmanın fuarda stant açacağını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de MÜSİAD Kayseri kurucuları arasında yer aldığını hatırlatarak, “Daha önce bu fuara bir MÜSİAD üyesi olarak katılmıştım. Şimdi de bu şehrin yöneticisi olarak seve seve katılırız. Kayseri’de teknoloji firmaları da bulunuyor. Bu firmaların da bu fuarda yer alması için çalışalım. Kayseri’yi en iyi şekilde tanıtalım” dedi.

 

KAYSO’dan destek

 

MÜSİAD heyeti daha sonra KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Olgunharputlu, ilk başlarda mobilya fuarı gibi başlayan MÜSİAD EXPO Uluslararası Ticaret Fuarı’nın daha sonra katılımlarla birlikte sektörlerin de çoğaldığı yer bulmanın bile güç olduğu bir fuar haline geldiğini söyledi. MÜSİAD’ın ilk şubesinin Kayseri’de kurulduğunu hatırlatan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, katılım ve destek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, bereketli ve hayırlı bir tanıtım faaliyeti olmasını diledi.

 

ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kamil Taşçı’yı da makamında ziyaret eden MÜSİAD heyeti, fuar tanıtımı yaptı. Genel Sekreter Kamil Taşçı, bir stant açarak fuara katılmak istediklerini belirtti.

 

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici de Kayseri protokolü ile birlikte fuarı ziyaret etmek istediğini söyledi.

 

 

Kurumsal Haber 

Bakmadan Geçme