1 Kasım, yeni bir kurtuluş savaşı

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, 1 Kasım seçimlerinin yeni bir kurtuluş savaşımızın ilk adımı olduğunu söyledi.

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından Yoğunburç Kültür Evi’nde düzenlenen programa Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Hülya Nergis ve İsmail Emrah Karayel katıldı.

Gençler, bu davanın ayrılmaz parçası

Programda bir konuşma yapan Milletvekili Ahmet Doğan; “Bu seçimler çok daha iyi olacak. Bugün burada toplandığımız zaman belki gelecek seçimler için de yatırım yapıyoruz. Gelecek seçimleri düşünerek mutlaka gençlerle birlikte olmamız ve gençleri bu hareketin, bu davanın ayrılmaz büyük parçası haline getirmemiz gerekiyor. 30 yıldır gençlerle beraberim. Bunun avantajlarını da sürekli olarak görüyorum. Gençlerle beraber olduğunuz müddetçe genç kalıyorsunuz” dedi.

Meclise kimin gittiği önemli değil

1 Kasım Seçimlerinin Türkiye’nin yüz yıllık seçimi olduğunu kaydeden Doğan; “1 Kasım yeni bir kurtuluş savaşımızın ilk adımıdır. Bu seçimi sadece Türkiye’nin seçimi olarak görmeyin. Ümmet-i Muhammed’in gözü bu seçimlerde. Bu seçimlerin sonucunda meclise kimin gittiği önemli değil. AK Parti’nin tek başına iktidar olduğu 2 Kasım günü gülenler kim? Ağlayanlar kim? Ona bakmamız lazım. 2 Kasım’da Gazze’dekileri Bosna’dakileri güldüreceğiz. Türkçe konuşarak halaylar çekeceğiz. Ama tersi olursa İbranice, Almanca konuşanlar ve İngilizler sevinecek. Bu yüzden kendimiz ve ülkemiz için değil tüm mazlum ve gönül coğrafyamızı da düşünerek çalışmanız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Haber/Fotoğraf: Bünyamin Gültekin

Bakmadan Geçme