Saraçoğlu, bitkilerle sağlıklı yaşamın sırlarını anlattı

Büyükşehir Belediyesi, bitkilerle sağlıklı yaşamın ülkemizdeki en önemli ismi Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nu Kayseri'ye getirdi. Saraçoğlu, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun katıldığı ‘Bitkilerle Sağlıklı Yaşam’ konulu söyleşiyle devam etti.

Konuşmasında yıllardır tüm dünyanın yönlendirildiğini ve güdüldüğünü ifade eden Prof. Dr. Saraçoğlu, takviye gıdalara dikkat çekti. “500’ün üzerinde gıda takviyesi çıkarıldığını ve bunların süslü ambalajlarla eczanelerde satıldığını dile getiren Prof. Dr. Saraçoğlu, “Bunlar için 50 yılda 1 trilyon dolar harcandı. Binlerce bilim adamı gıda takviyeleri için çalıştı. Ancak hepsi heba oldu. Uluslararası kanser dergileri bazı takviyelerin kanser yaptığını kanıtladılar. Omega 3 için söylenenlerin hepsi yalan çıktı” dedi.
Söyleşi sonrası Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'na günün anısına plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme