Melikgazi'de çalışma toplantısı yapıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, ağaçlandırma, yeşil alan, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı da yatırımların uygulama takviminin belirlendiğini söyledi.

Kayseri merkez yerleşiminde nüfusunun % 50’sinin sadece Melikgazi de yerleştiğini ancak mesai ve hafta sonları bu nüfusun daha da artığını hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “2019 yılı Melikgazi Belediyesi için Kentsel Tasarım, Kentsel Dönüşüm, tarihi mekânların restorasyonu, Koramaz ve Gesi vadisi tarihi ve doğal alanların günümüz kültür ve turizme kazandırılması, kültür etkinlikleri ve yeşil alanların ağaçlandırılması olarak planlanmıştır. 2019 yılında 250 bin ton asfalt üretimi hedeflenmiş, Kentsel Dönüşüm için dairenin yapımına karar verilmiş ve sosyal ve spor tesisinin yapılması planlanmıştır. 2019 yılı ayrıca fidan dikiminde halkın katılımı ile fidanların toprak ile buluşması sağlanacaktır. Tüm bu birimlerin düzenli, ortak ve planlı bir çalışma yapabilmesi için toplantı düzenleyerek görev dağılımı gerçekleştirdik” dedi.

Başkanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda çalışma planı oluşturulduğunu ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, örnek ve referans belediye olunmasında en büyük etkenin iyi bir planlanma ile mali kaynakların israfsız kullanımı olduğunu sözlerine ekledi.
 

Yorumlar 2
f 18 Nisan 2019 10:24

sayın degerli başkan öncelikle Allah kolaylık versin yıldırım beyazıt mh öz kayserinin yapmış oldugu 3 bloktan oluşan kayseri trio apartmanında otoran sakinlerinden fatma bu önümüzdeki müstakil evlerin bir an önce temizlenmesini istiyoruz çünkü oralar yeşil alan olarak gözüküyor kütü bir görünüm oluşturmakta orada hurdacılar kömürcüler var birkaç müstakil evler oralarla anlaşıp önümüzün açılmasını istiyoruz güzel bir park yapılmasını istiyoruz ayrıca yüzme havuzu istiyoruz gözüken yerler tabya caddesi üzeri kömürcüler ve hurdacılar ve birkaç gece kondu

y b 18 Nisan 2019 10:16

sayın mustafa bey yıldırım beyazıt mh tabya cad kanalisyon çalışması altı ay önce bitti hala buranın asfaltı atılmadı toz topraktan geçilmiyor evlerimizin içi tozdan geçilmiyor saglıgımızdan endişe ediyoruz ben bir bayan olaraksaglıgımdan endişe ediyoruz çünkü ben hastayım tozdan etkileniyorum sayın başkan böyle çalışma olmaz bilgilerinizi arz ederim ingilenmenizi rica ediyorum

Bakmadan Geçme