MAZLUMDER ilçe seminerleri sürüyor

MAZLUMDER Kayseri Şubesi, lise ve dengi okullardaki 'insan hakları' seminerlerine Bünyan ve Pınarbaşı ilçelerinde devam etti.

MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Taş ve hukukçu Taner Afşar’dan oluşan seminer ekibi önce Bünyan ilçesini ziyaret etti. Bünyan Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen heyet, okul seminer salonunda hukukçu Taner Afşar’ın sunumuyla 1 saat süren insan hakları seminerini gerçekleştirdi. Taner Afşar seminer sonunda konuyla ilgili sorulan soruları da cevaplandırdı.
 
Seminer sonunda Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Çelik ve Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunan MAZLUMDER ekibi görüş alışverişinde bulundular.
 
Bünyan’dan sonra Pınarbaşı ilçesine geçen MAZLUMDER ekibi, Pınarbaşı Çok Programlı Lisesinde öğrenciler ve öğretmenlerle okul konferans salonunda bir araya gelerek geçmişten bugüne ve bugün insan hakları, hak savunması ve hakların korunması için yapılan hukuki ve siyasi çalışmalar konusunda sunum yaptılar. Programın sonunda Afşar, öğrencilerin yönelttiği sorulara cevapladı.
Seminerden sonra Pınarbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Pirci ve Belediye Başkanı Dursun Ataş’ı makamında ziyaret eden MAZLUMDER ekibi çalışmalar hakkında bilgiler sunarak görüş alışverişinde bulundular.
Ahmet Taş, insan hakları seminerlerinin Kayseri’nin 16 ilçesi tamamlanıncaya kadar devam edeceğini, gösterilen ilgiden dolayı ilçe milli eğitim müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür ettiklerini bildirdi.
 
Kurum Haberi
 

Bakmadan Geçme