KÜLTEPE'YE SPONSOR BULUNDU

Kültepe'nin dünyaya tanıtımını büyük organizasyonlar yapmak üzere Erciyes Anadolu Holding ve Turkuvaz Medya grubu üstlendi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 'Ben buraya hep sponsor bulunmasını istedim. Erciyes Anadolu Holding ve Turkuvaz Medya sponsor oldu. Ne kadar teşekkür etsek azdır, sağ olsunlar' dedi.

GÖBEKLİTEPE’Yİ GEÇER
Şanlıurfa’da bulunan ve kısa sürede Doğuş Holding sponsorluğunda dünyaya tanıtılan Göbeklitepe’den çok daha önemli ve eski tarihi buluntuların yer aldığı Kültepe Karum-Kaniş kazı merkezi ve buluntuları dünyaya tanıtılacak. Turizm otoriteleri yaptıkları yorumlarda, Kültepe’nin Göbeklitepe’den çok daha önemli olduğuna dikkat çekerek, “Kayseri’nin ticaret merkezi olmasının tesadüfi olmadığı da bu şekilde daha iyi anlaşılacak ve ortaya çıkacak” denildi.

TURKUVAZ MEDYA YAYINCI SPONSOR
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Kültepe buluntularının çok önemli olduğuna ve uzun süredir de tanıtım için ciddi sponsor arayışında bulunduklarını hatırlatarak, “Artık aranan kan hem de en ciddi ve üst seviyede bulunmuştur. Erciyes Anadolu Holding Kültepe’nin tanıtım sponsorluğunu üstlendi. Turkuvaz Medya da yayıncı sponsorluğunu yapacak” diye konuştu.

ERCİYES ANADOLU HOLDİNG’E TEŞEKKÜRLER
Başkan Büyükkılıç, “Erciyes Anadolu Holding’e ne kadar teşekkür etsek az. Bu topraklar adına hem tarihi hem de turizm açısından çok büyük bir hizmet için ellerini taşın altına koydular. Ben hep Kültepe’nin çok daha büyük tanıtımları hak ettiğini söylüyordum. Şimdi bunu yaparak Kayseri’mizi dünyaya duyuracak ve çok ciddi bir turizm hareketliliği de başlatacağız” diye konuştu.

KAYSERİ EKONOMİSİ CANLANACAK
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Turkuvaz Medya Grubuna da teşekkür ederek, “Bu gruptaki tüm yayın kuruluşları adeta Kayseri’mizi mesken tutarak Kültepe’nin tanıtımını yapacaklar ve dünyaya duyuracaklar. Hemen yakın zamanda çok önemli spor adamları gelecek mesela Erman hoca (Toroğlu) başta olmak üzere çok önemli spor yazarları ve programcıları gelecek. Turizm üzerine yazan çizen çok önemli isimler gelecek. Kısacası artık Kültepe dünyaya harika bir şekilde tanıtılacak. Bu da Kayseri’miz için Erciyes Kış Turizmi, Balon Turizmi ardından çok önemli bir turizm adına katkı sağlayacak. Uluslararası sağlık turizmi çalışmaları da zaten devam ediyor. Kayseri ekonomisine ciddi katkılar sağlayacak işlere ard arda imza atmak bizleri de mutlu ediyor” dedi.

 
 
 

Bakmadan Geçme