Kalem Sohbetleri'nin konuğu Dr. Ali Akgün olacak

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi'nde her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen 'Kalem Sohbetleri' programına bu hafta Dr. Ali Akgün konuk olacak.

Dr. Ali Akgün’ün ‘İman ve Akıl’ başlıklı konuşması bu hafta Cumartesi günü saat 15.30'da başlayacak. ‘Kalem Sohbetleri’ programı Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kayseri Şubesi'nce üç yılı aşkın bir zamandık düzenli olarak Başkan Selim Tunçbilek yönetiminde gerçekleştiriliyor.

Büyük bir dinleyici kitlesinin ilgi gösterdiği söyleşiye üniversite gençliğinin yanında ağırlıklı olarak şair ve yazarlar rağbet ediyor. Sohbet sonunda soru ve cevap bölümünde dinleyiciler itirazlarını dile getirdiği gibi aynı zamanda konuya yönelik sorularına cevap buluyorlar.

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kayseri Şubesinin Kalem Sohbetleri etkinliğinin oldukça alaka gördüğünü kaydeden Şube Başkanı yazar, şair Selim Tunçbilek, “Haftalık olarak düzenlediğimiz Kalem Sohbetleri programı şehrin kültür, sanat ve düşünce hayatına belirgin katkı sunmaktadır. Düşünce paylaşımına ve etkileşimine önemli kazanım sağlamaktadır. Seçkin konuk ve konuşmacılarla kültür sanat ve düşünce dünyamızın önemli konularını tartışma imkanı sunmaktadır. Kalem Sohbetleri bir gelenek oluştursun istiyoruz. Bu nedenle aksatmadan düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Bir sonraki programımızda 'Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Destanı ve Türk Gençliği' konusunda bir oturum gerçekleştireceğiz. Bütün halkımızı şubemiz toplantı salonundaki bu programa davet ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme