Fırtına geliyor!

Kayseri, için kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına uyarısında bulunuldu. Yetkililer komşu kentleri de etkileyecek fırtına ile karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli olunmasını istedi.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre bugünden itibaren  SivasKayseriKırşehirNevşehir ve Yozgat'ta kuvvetli rüzgâr ve yer yer fırtına beklendiği bildirildi.

Açıklamada ; “Marmara, Ege ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde zaman zaman etkisini artırarak fırtına şeklinde, güney yönlerden esmesi beklenen kuvvetli rüzgârların; Perşembe günü batı kesimlerde etkisini yitirmesi ancak İç Anadolu ile Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına şeklinde devam etmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.
Karbonmonoksit zehirlenmesine dikkat!

Yetkililer vatandaşların kuvvetli rüzgâr ve fırtına nedeniyle çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli olmaları istendi.
AA
 

Bakmadan Geçme