CHP'den gazetemize nezaket ziyareti

CHP İl Başkanı Ümit Özer, Kadın Kolları Başkanı İnci Babadağ ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Özer, 'Medyanın tek ses olmaya başladığı bu dönemde Kayseri Gündem'in tarafsız haber yapması çok önemli. Bunun için sizlere teşekkür ederim.' dedi. 

CHP İl Başkanı Ümit Özer, Kadın Kolları Başkanı İnci Babadağ, ve yönetim kurulu üyeleri; Abdullah Ürgün, Abdullah Gözbaşı, Recep Akın,  Metin Karakaya, Ali Domaniç, Duran Teke, Muttalip Ak ve Av. Zeki Gümüş gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. 

İl Başkanı Ümit Özer, “özellikle içinden geçtiğimiz süreçte basına çok önemli görevler düşüyor. Günümüzde medya tek ses olmaya gidiyor.  Ama Kayseri Gündem’in tarafsız ve duyarlı haberciliğini takdir ediyoruz.  Siz işinizi çok güzel yapıyorsunuz, teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.


İlçe tarım toplantıları
CHP tarafından ilçelerde yapılan Tarım ve Hayvancılık toplantılarıyla ilgili de bilgi veren Özer, bazı ilçelerde düzenlendiğini, geri kalan tüm ilçelerde de yapılacağını,  belirlenen sorunların genel merkeze iletileceğini belirtti. 

2019 seçimlerinde de iddialı olduklarını vurgulayan Özer, “parlamenter sisteme geri dönmek, tek adam rejiminden kurtulmak ve demokrasiyi yeniden sağlamak için biz inanıyoruz. 2019’da iktidar olacağız. Halkımız da bunu istiyor.” dedi. 

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Yörük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Başkanı Özer ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Kayseri Gündem

Bakmadan Geçme