Boydaklardan Özhaseki'ye ağır itham

CHP heyeti cezaevinde ziyaret ettiği Boydak kardeşlerden ilginç notlar paylaştı. Hacı Boydak, dönemin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin ısrarı ile Amerika'ya gittiğini söyleyerek, 'O beni zorladı, ben üç gün kaldım. Heyette Özhaseki, İsmail Tamer, Ahmet Öksüzkaya, Hamdi Kınaş, İlham Mirabeyli, Ali Öziş vardı. Ben üç gün sonra döndüm. Esas Washington'a gittik. Ondan sonra 2 saat Pensilvanya'ya gittik. Sonra ben New Jersey'e gittim. Onlar orada okulları gezmeye devam etti. Ben 10 yıldır 1 kez gittim' ifadelerini kullandı. Özhaseki'den ise, Boydakların bu ithamına karşı şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmedi.

 Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Cezaevi Komisyon Sözcüsü Veli Ağbaba ile CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ile birlikte geçen hafta Sincan 1 No'lu F Tipi Cezaevi'ne gerçekleştiği ziyarette FETÖ'ye yakın işadamları Hacı Boydak ve Memduh Boydak ile görüşmelerinin notlarını kamuoyuyla paylaştı.

Hacı Boydak'ın CHP heyeti ile paylaştıkları notlarda öne çıkan ise Özhaseki ile ilgili paylaştığı şu iddialar.

Özhaseki ısrarı ile Pensilvanya'ya gittik

'Belediye başkanı çok ısrar etti, beraber gittik. O beni zorladı, ben üç gün kaldım. Heyette Özhaseki, İsmail Tamer, Ahmet Öksüzkaya, Hamdi Kınaş, İlham Mirabeyli, Ali Öziş vardı. Ben üç gün sonra döndüm. Esas Washington'a gittik. Ondan sonra 2 saat Pensilvanya'ya gittik. Sonra ben New Jersey'e gittim. Onlar orada okulları gezmeye devam etti. Ben 10 yıldır 1 kez gittim.'

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise bu iddialar karşısında şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadı.

Kayseri Gündem

 

Yorumlar 1
islam 02 Nisan 2016 13:27

onlarınki sayılmaz birkerecikten bir şey olmaz kuzun....

Bakmadan Geçme