Başkanlar 16. MÜSİAD Fuarında

Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu İstanbul'da düzenlenen '16. MÜSİAD Expo Fuarı ve 20. Uluslararası İş Forumu Kongresi'ne katıldı.

16. MÜSİAD Expo Fuarı ve İş Forumu Kongresinin yatırımcıların buluşması için bir fırsat olduğunu belirten Başkanı Memduh Büyükkılıç, 'Bu organizasyona dünyanın seçkin sanayi ile ticaret temsilcileri, bankacıları, iş dünyası temsilcileri ve devlet başkanları katılıyor. Türkiye'nin ekonomik anlamda önü açıktır. Ülkemiz gelişim ve yatırımları ile dünya ticaretine adaydır' dedi.

Tarihi İpek Yolunda Avrupa ile Asya arasında kalan Türkiye'nin bir ticaret yolu üzerinde olması ayrıca Kayseri'nin bu yolun tam ortasında olmasının ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Başkan Büyükıklıç 'Melikgazi Belediyesi olarak bu organizasyona özel davet ile iştirak etmemiz bir tesadüf değildir. Kayseri Belediye yatırımları ve özellikle Kayseri girişimci ruhunun ve Kayseri'nin önü açık bir üretim merkezi olmasının büyük katkısı ve etkisi olmuştur. Melikgazi bilindiği üzere Kayseri, Mimarsinan Organize Sanayi ile Serbest Bölgesini barındırmaktadır' açıklamasını yaptı.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri Serbest Bölgesi ile ilgili olarak Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ile gerçekleştirilecek, 'Alım Heyetleri Görüşmeleri' kapsamında yurt içi ve yurt dışı yatırımcıları ile toplantılar yapılacağını sözlerine ekledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı fuara Başkan Büyükkılıç'ın yanı sıra, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da katıldı.
Kurumsal Haber

Bakmadan Geçme