AUTOPAX oto yıkama, hizmete açıldı

AUTOPAX oto yıkama, Kayabaşı Mahallesi Kocasinan Bulvarı'nda dualarla hizmete açıldı.

Öncelikle hedef bayan sürücüler

Kayabaşı Mahallesi Kocasinan Bulvarı'nda açılışı yapılan AUTOPAX oto yıkama hizmete hazır. 500 m2'lik alana sahip işyerinin açılışı dualarla yapıldı. Açılışın ardından kurban kesildi. Açılışı yapılan AUTOPAX oto yıkamanın sahibi Şerife Turan, hedefinde öncelikle bayan sürücülerin olduğunu söyledi. Turan, neden bayan sürücüleri hedeflediğini ise şu sözlerle açıkladı: 'Hiçbir bayan sürücü oto yıkamaya gidip arabasını yıkatmıyor. Bayanlar, bu nedenle ya eşine ya da çocuklarına bunu yapmalarını söylüyor. Onlar da yıkamaya götürmedikleri için arabaları kirli kalıyor.'

Amaç müşterilere kaliteli hizmet sunmak

İşyerini kamera sistemi ile donatacaklarını kaydeden Turan: 'Kabul formlarımız var. Her müşterimiz bu formu dolduracak. Arabasının hangi işlemden geçmesini istiyorsa o forma yazacak. Biz de bu formu temizlik yapacak olan elemana vereceğiz. Onlar da bu işlemi gerçekleştirdikten sonra başka ne gibi bir işleme ihtiyaçları varsa onları not edip müşterimize iletecekler. Ayrıca Müşterilerimiz, işyerimize yerleştirdiğimiz kameralarla internet üzerinden arabalarının hangi işlemden geçtiğini görecek'  ifadelerini kullandı.

Müşterilerine kaliteli hizmet sunabilmek için işyerlerini dizayn ettiklerini belirten Turan, Halı, battaniye ve perde yıkama gibi hizmetleri de verdiklerini hatırlatarak sözlerine son verdi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme