Amatör futbolcunun düğün fotoğrafları dikkat çekti

Kayseri Süper Amatör Küme takımlarından Gültepespor'da forma giyen Uğur Karahançer, düğün fotoğraflarını Sümer Stadı'nda çektirirken, eşi ile birlikte verdiği pozlar ile dikkat çekti. Genç çifte bu fotoğraf çekiminde topuklu ayakkabıları ve şık gece kıyafetleri ile arkadaşları da eşlik etti.

Genç çiftin fotoğraflarında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Özellikle damat Uğur Karahançer'in damatlığı ile frikik kullandığı, gelin Şule'nin kalede olduğu fotoğrafta çiftin arkadaşlarının topuklu ayakkabıları ve gece kıyafetleri ile kurduğu baraj dikkat çekti. Diğer karelerde ise yine çim zemin dekor olarak kullanırken damatlık ve gelinliği krampon ve futbol topu tamamladı.
Genç futbolcu Uğur Karahançer, futbolu çok sevdiği için böyle bir düşüncenin oluştuğunu eşinin de buna sıcak bakması ile fotoğraf çekiminin gerçekleştiğini söyledi. Karahançer, ''Eşim futbol tutkumu biliyor. Kendisi de maçlarımı izlemeye geliyor. Düğün fotoğraflarımızın da unutulmaz olmasını istedik. Bu nedenle futbol sahasında çekimleri yaptık'' dedi.
Şule-Uğur Karahençer çifti daha sonra düğün salonuna giderek kendilerini bir ömür boyu birbirlerine bağlayan imzayı atarak sevenleri ile birlikte son dereceli neşeli bir düğünde hayatlarını birleştirdi.

Bakmadan Geçme