Amatör balıkçıların sorunları görüşüldü

Ankara'da amatör balıkçıların sorunlarının konuşulduğu bir çalıştay düzenlendi. Çalıştaya Kayseri Sportif Olta Balıkçıları Derneği, Doğal Hayatı Koruma Derneği, KOBDER, ASOF, AVRASYA ve ABAF'ın katkı sunduğu bildirildi.

Kayseri Sportif Olta Balıkçılığı Doğal Hayatı Koruma Derneği (KOBDER) yetkililerinden Murat Yıldırım konu hakkında şunları ifade etti: “Kayseri Olta Balıkçıları Dernegi (KOBDER), ASOF, AVRASYA, ABAF ve Türkiye genelinden katılan 41 Amatör Balıkçılık Dernekleri ve Su Ürünleri Daire Başkanının Başkanlığında, Amatör Balıkçılığın Dünü Bu Günü ve Yarını ve Sürdürülebilir Balıkçılığın Devamı için yapılması gerekenler ve bakanlığımızın çıkaracağı yasalara katkı amacıyla öneriler ve Kayserimizin doğal sürdürülebilir olta balıkçılığının görüşlerin bildirildiği çalıştay Ankara Yenimahalle’de bulunan İl Tarım Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Katkı sunan Kayseri Sportif Olta Balıkçıları Doğal Hayatı Koruma Derneği, tüm federasyon ve derneklere oltacılar adına ayrı ayrı teşekkür ederiz.”

9 Şubat 2020 Pazar günü Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen çalıştayda şu başlıklar konuşuldu: Amatör Balıkçılığın Dünü, Bugünü ve Yarını; Yasadışı Balıkçılık Faaliyetlerinin Önlenmesi; Ticari Balıkçılığın Amatör Balıkçılığa Etkileri; 5/1 Ticari ve 5/2 Amatör Tebliğ Önerileri. Kurumsal
 

Bakmadan Geçme